Контакт инфо

ЧПП

Често поставувани прашања пред да ни испратите порака
Колку чини доставата?

Доставата на територијата на Македонија чини 150 денари.

Кои се начини на наплата?

Начинот на плаќање е при достава на врата.

Колку долго трае доставата?

Достава на пратка е 3 до 5 работни дена

Рекламација?

Рекламацијата до 24 часа после достава на производ

Испрати ни порака